Som la Rosa i l'Enric i ens agradaria poder compartir les nostres receptes, algunes són recuperades de les àvies de la família, amics i coneguts.
dilluns, 5 de març del 2018
Pomes farcides
Ingredients
6 Pomes ( jo he comprat fuji )
400 Gr. de carn picada de botifarra
100 Gr. de panses de corinto
1 Ceba mitjana
2 Dents d'all
1 Copa de conyac
Sal
Pebre
Un polsim de canyella
250 cc de caldo de carn suau
Oli
Formatge ratllat
Preparacio
Posem les panses a hidratar amb el conyac
Posem amb una paella oli, la ceba i els alls molt picats, deixem coure a foc lent fins que quedi daurat, afegim la carn picada i el polsim de canyella i una mica de sal i pebre, deixem sofregi lentament, tot seguit incorporem les panses que tenim hidratan amb el conyac i reservem el conyac.
Preparem les pomes tallan la part de dalt com si fesim un barret, les buidem amb compte de no foradar-les per sota, de la polpa fem bocins molt petits i els afegim al sofregit fins que siguin cuits.
Farcim les pomes que prèviament hem punxat la pell amb un escuradents, reservant dues o tres cullerades del farcit i las col-loquem a una safata de forn, els hi posem el formatge ratllat per sobre i les tapem amb el barret col-locant dos escuradents per que no caigui.
Tornem a posar la paella al foc amb el farcit sobrant i tirem el conyac que hem reservat de les panses, deixem que evapori l'alcohol i li afegim el got de brou, deixem coure tot junt uns 5 minuts i l'afegim a la safata amb les pomes.
Enfornem a 180º uns 40 minuts, ( jo he posat el programa de pastissos )
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada