Som la Rosa i l'Enric i ens agradaria poder compartir les nostres receptes, algunes són recuperades de les àvies de la família, amics i coneguts.
dimecres, 4 de juliol del 2018
Puding de pastanaga
Ingredients
800 Gr. de pastanagues
200 Gr. de mongetes verdes
6 Ous
1 Bric de nata liquida de 200 ml.
Una mica de mantega.
Farina de galeta
Sal
Pebre
Nou moscada
Preparació
Posem a bullir les pastanagues amb aigua una mica de sal, pebre i nou moscada, bullim les mongetes tallades petites per separat, passem les pastanagues per la batedora si queda mol espès li afegim una mica de l'aigua de la cocció, tot seguit li afegim els ous i la crema de llet,
Preparem un motllo antiadherent amb mantega i farina de galeta, li aboquem la pastanaga barrejada am la mongeta tendra bullida i l'enfornem al bany maria a 180º durant 60 minuts
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada