|
Ingredients
Per al bescuit
4 Ous
250 Gr. de farina
200 Gr. Sucre
2 Sobres de Royal
Ratlladura de taronja
El suc de la taronja
125 cc de llet
125 cc d´oli fi
2 Cullerades soperas de xocolata negre en pols
Per el formatge crema
1 Tarrina de philadelphia de 250 gr.
250 Gr. mantega Cadi
400 Gr sucre llustre
Per la decoració
1 Rajola de xocolate negre Nestlé postre
250 Gr. mantega Cadi
Maduixes
Preparacio Separem les clares dels rovells, batem els rovells amb el sucre, afegim el llevat baten contínuament, el suc de la taronja, la pell ratllada, la llet, l'oli i el xocolata en pols, quant esta ben batut afegim la farina pasada per un cedas amb molta cura de que no quedin grumolls, tot seguit muntem las claras a punt de neu i les incorporem amb moviments lents per que no baixi el seu volum.
Aboquem la masa a un motllo i l'enfornem a 180º durant 35 minuts ( tinc per costum conectar el forn abans de prepara la masa per que sigui calent al posar el pastis ) punxem el bescuit per asegurar-nos que sigui cuit i ja el podeu treure
Esperem que refredi i el tallem per la meitat per farcir-lo amb la crema de formatge,que hem fet barrejant el sucre llustre amb la mantega feta pomada i el formatge Philadelphia, tornem a posar la part del pastis a sobre i li aboquem la xocolata que hem desfet al bany maria junt amb la mantega, quant esta fret ja el podem decora com mes ens agradi
Jo l'he decorat amb la crema de formatge i maduixes
|
Som la Rosa i l'Enric i ens agradaria poder compartir les nostres receptes, algunes són recuperades de les àvies de la família, amics i coneguts.
dimarts, 30 d’agost del 2016
Bescuit amb formatge crema
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada