dissabte, 28 de juny del 2014

Pastis de mousse de maduxa



Ingredients

500 gr. de maduixes
200 gr. sucre llustre
300 gr. galetes "marias"
120 gr. mantega
1 bric de nata liquida per muntar

Preparació

Esmicolem les galetes amb la batedora i las barregem amb la mantega fins que quedi una pasta molt fina, cobrim la base del motlle que després farem servir per fer el pastis, amb una capa molt prima, li podem donar un cop de forn de uns 10 minuts per que quedi ben pres, reservem fins que estigui fred . 

Netegem les maduixes i las disposem a la batedora junt amb el sucre llustre, tot ben batut,  tot seguit  incorporem la nata muntada ben forta mesclant-la suaument per que no baixi de volum, quant esta tot barrejat li aboquem al motlle sobre la base de galeta i ja podem posar-ho al congelador.

Per servir-ho com a postres després de un dinar teniu en compte de treure del congelador una estona abans i deixar-ho a la nevera per poder tallar millor. 

Per fer aquest pastis es aconsellable un motlle de silicona de base desmuntable      




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada