dimarts, 24 de juny del 2014

Mousse de llimona



Ingredients

4 llimones grosses
1 llimona petita per ratllar la pell
1 pot de llet condensada petit
200 grams de nata

Preparació

Espremem el suc de les llimones tallant sols la part de dalt, per després poder emplenar-les amb la mousse, amb una cullera retirem la polpa que queda de la llimona sense forada la pell. Posem al got de la batedora el suc de la llimona , la llet condensada i la pell ratllada de la llimona, ho batem be fins que quedi una crema lleugera i es el moment de incorporar la nata amb moviments suaus per que no baixi el volum de la nata, omplim les llimones i si en sobre podem omplir recipients per poder-los posar al congelador

Jo he fet servir un bric de nata liquida i he muntat la nat amb unes varilles elèctriques, la nata es pot posar de mes o menys jo particularment amb aquesta quantitat li trobo massa gust de nata, tot i que els que l'han tastat el troben deliciós

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada