divendres, 10 de gener de 2014

Canelons


Ingredients


Varietats de carns per rostir
Vedella, Pollastre, Porc, fetge de pollastre
1 Ceba
1 Tomàquet
1 Cabeça d'alls
1 Branca de canyella
Llar de porc
Oli
Sal
Nou moscada
Una copa de conyac
Llet
Mantega
Farina

Preparació

En una cassola incorporem a parts iguals llar de porc i oli, rostim totes les carns  junt amb el tomàquet, la ceba, la cabeça d'alls i la branca de canyella, tot prèviament salat i amb un polsim de nou moscada, quant ja esta ben ros incorporem la copa de conyac i deixem que s'evapori l'alcohol.
Passem totes les carns,  la ceba, alls i tomàquet per la màquina capoladora i reservem
Fem una beixamel no gaire espessa i incorporem tota la picada que hem reservat deixant-la uns minuts tot remenant fins que queda una pasta homogènia, la deixem refreda i ja la tenim a punt per farcir els canelons
Bullim els canelons i els refredem amb un bol d'aigua freda, els anem dipositant sobre un drap de cuina fi i els farcim., Preparem una safata untada amb mantega i els col·loquem de manera que no quedin atapeïts i ja podem tornar a fer una beixamel lleugera i tirar-ho per sobre acabant amb formatge ratllat.
Al enfornar-lo jo particularment poso el programa pastissos o sigui dalt i baix a mitja alçada i 180º fins que ja estan daurats




2 comentaris: