dimarts, 3 de desembre del 2013

Pastissets de Moniato


Ingredients

Per fer la confitura

- 225 gr. de moniato (bullit i pelat)
- 150 gr. de sucre
- 1 canonet de canyella
- La pell d'una llimona

Per fer els pastissets

- 250 ml. d'oli
- 65 ml. anis dolç
- 60 ml. moscatell
- Ratlladura de llimona
- 50 gr. ametlla mòlta
- 500 gr. farina
- Sucre cristall

Preparació

Posem en un cassó a foc molt suau la polpa de moniato, el sucre, el canonet de canyella i la pell de la llimona i remenem constantment durant 20 minuts per que no s'enganxi al fons del cassó.
Un cop feta, la deixem refredar i la guardem tapada a la nevera, deixant-hi també la pell de la llimona i el canonet de canyella.
Per fer els pastissets, comencem encenent el forn, i el posem a 200º.  Barregem l'oli, l'anís el moscatell i la pell ratllada de la llimona, i hi afegim l'ametlla mòlta i la farina de mica en mica, treballant la massa amb una espàtula primer, i després amb les mans fins que estigui ben lligada.
Posem una mica de massa entre  dos papers de forn i l'estirem amb el corró fins a tenir un gruix de 2 mm. Traiem el paper superior i amb un motlle de uns 12 cm de diámetre tallem un cercle. Retirem la massa sobrant, al centre de cada cercle posem una cullerada de confitura, les tanquem i premem les vores per que quedi segellat, els anem posant en una plata amb paper de forn, els enfornarem durant 15 minuts o fins que comencin a agafar color. Els treiem del forn i els arrebossem amb sucre cristall.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada