Ingredients
-
1 Peixet de vedella
-
Camagrocs
-
1 Porro
-
1 Ceba
-
1 Tomàquet
-
1 Cabeça d'alls
-
1 Fulla de llorer
-
1 Branca d'api
-
1 Copa de vi blanc
-
Brou de pollastre
-
100 gr. d'ametlles i
avellanes
-
Oli, sal i pebre
Preparació
Sal pebrem el
peixet i l'enrrosim en
una cassola, tot seguit li afegim la bressa que tenim preparada de
totes les verdures, els alls i la fulla de llorer o deixem coure fins
que sigui tou i li tirem una copa de vi, deixem reduir l'alcohol
i el cobrim amb el brou, baixem el foc i deixem que bulli 1
hora aproximada ment.
Quan la carn sigui freda la tallem lo mes
fina possible i passem totes
les verdures per la batedora, l'incorporem tot a la cassola ( carn i
salsa ) i reservem. En una paella fregim els camagrocs amb
una mica de sal i els incorporem a la cassola juntament amb la picada
d'ametlles i avellanes i un gra d'all, deixem que faci " xup-xup "
durant 15 minuts i ja ho podem servir.
Aquest "xup-xup" fa maravelles!! I el restaurant quan el poseu??
ResponElimina