diumenge, 8 de gener de 2012

Rodo de vedella amb camagrocs



   Ingredients

- 1 Peixet de vedella
- Camagrocs
- 1 Porro 
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet
- 1 Cabeça d'alls
- 1 Fulla de llorer
- 1 Branca d'api
- 1 Copa de vi blanc
- Brou de pollastre
- 100 gr. d'ametlles i avellanes
- Oli, sal i pebre 

Preparació

Sal pebrem el peixet i l'enrrosim en una cassola, tot seguit li afegim la bressa que tenim preparada de totes les verdures, els alls i la fulla de llorer o deixem coure fins que sigui tou i li tirem una copa de vi, deixem reduir  l'alcohol i el cobrim amb el brou, baixem el foc i deixem que bulli 1 hora aproximada ment. Quan la carn sigui freda la tallem lo mes fina possible i passem totes les verdures per la batedora, l'incorporem tot a la cassola ( carn i salsa ) i reservem. En una paella fregim els camagrocs amb una mica de sal i els incorporem a la cassola juntament amb la picada d'ametlles i avellanes i un gra d'all, deixem que faci " xup-xup " durant 15 minuts i ja ho podem servir. 



1 comentari:

  1. Aquest "xup-xup" fa maravelles!! I el restaurant quan el poseu??

    ResponElimina