dissabte, 10 de desembre de 2011

Albergínies farcides




Ingredients

- 1 Albergínia per persona
- 1 Ceba
- 1 llauna de fua-gras
- Botifarra de bona qualitat
- Llet
- Farina
- Mantega
- Formatge ratllat
- Sal i oli


Preparació

Tallem las albergínies per la meitat i las escalivem al microones, li trèiem una mica de polpa o be la aixafem si es que son petites i les reservem en una safata per enfornar. En una paella fregim las botifarres esmicolades quan siguin cuites incorporem la ceba ratllada molt fina, fins que sigui una mica daurada, tot seguit li afegim el fua-gras i el barregem be amb la resta de components. Elaborem una beixamel no gaire espessa, per afegir a la paella i ja podem farcir la albergínies tirant-li el formatge ratllat per sobre. Las enformen ( jo he posat el programa de pastissos ) fins que siguin daurades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada