dimarts, 4 d’octubre del 2011

Filet de vedella amb pinyons i panses

Ingredients ( per 6 persones )


- 6 Filets de vedella
- 200 gr. de pinyons
- 300 gr. de panses ( Corinto )
- 400 ml. de crema de llet
- 1 copa de brandi
- oli, sal i pebre


Preparació


Fregim els filets salpebrats al gust i els reservem  amb una safata que podem posar al forn, al mateix oli de fregir la carn  posem els pinyons, quan siguin daurats li afegim las panses fins que siguin ben inflades, tot seguit li tirem la crema de llet i deixem que quedi una mica espès, es el moment de tira el brandi, deixem que redueixi l'alcohol i ja ho podem tirar per sobre dels filets de carn. Servir molt calent


Aquest plat es pot fer una estona abans de consumir i en el moment de servir a taula,  escalfem al forn uns segons per que no es cogui la carn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada