Ingredients
- 200 gr. Ametlla molta
- 75 gr. Sucre
- 4 Ous grans o 5 de petits
- 1 Cullerada de mantega
- 1 La pell d'una llimona ratllada
- 1 Cullerada de sucre glas
- 1 Cullerada de sucre glas
- Una mica de sal
Preparació
Trencar els ous en un bol i bateu-los amb el sucre i la sal amb la ajuda d'una batedora elèctrica. Quan hagin duplicat el seu volum, afegir l'ametlla i barrejar bé amb una espàtula.
Incorporar la ratlladura de la pell de la llimona, prèviament rentada.
Abocar el contingut del bol a un motlle d'aproximadament 20 centímetres de diàmetre i untar-lo amb la mantega.
Col·locar el motlle al forn, preescalfar a 180 º durant 30 minuts. Un cop cuit esperem a que es refredi i ho podem decorar amb el dibuix de Sant Pau, enpolvorant amb sucre glas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada