dissabte, 3 de setembre de 2011

Cabell d'àngel


Ingredients


- 1 Carbassa ( aquesta pesa 2,3 kg. i un cop acabat surten 960gr. de cabell d'àngel )
- 1 Llimona
- 1 Polsim de canyella
- Sucre

Preparació

Primer es renta la carbassa, es posa amb una bossa i es llença a terra per trenca-la, es talla a trossos per posar-la a l'olla amb aigua fins a cobrir, deixem bullir durant 1 hora.
Després es treuen els trossos de carbassa i es treuen les llavors, es posen a un escorredor fins que no deixin anar aigua.
Amb la forquilla es grata tota la polpa fins arribar a l'escorça i així es fan els filets que són el cabell d'àngel. es deixa altre cop en un escorredor fins que no deixi aigua
Posem el suc de la llimona a la cassola i la mateixa quantitat de sucre que el pes de la polpa, quan tinguem l'almívar fet, incorporem el cabell d'àngel i el polsim de canyella i remenem bé fins que agafi un color daurat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada