diumenge, 4 de setembre de 2011

Patates i porros gratinats


Ingredients ( per a 4 persones )


- 600 gr. Patates
- 150 gr. Formatge ratllat
- 25 gr. Llet sencera
- 1 Porro
- 1 Ceba gran
- 1 Ou
- 1 All
- 2 Cullerades d'oli de oliva
- Sal, pebre i nou moscada

Preparació

Primer pelarem la ceba i la tallarem a juliana, netejarem el porro i el tallarem a rodanxes. Escalfar l'oli de oliva en una paella antiadherent i estovar la ceba i el porro lentament.
Pelar les patates i tallar-les molt fines. Untar un motlle amb un all i posar una capa de patates, ceba, porros i formatge ratllat, sal, pebre i una mica de nou moscada. Després tornar a repetir la mateixa operació fins a acabar amb una capa de formatge ratllat.
Barrejar bé un ou amb llet, posar-ho sobre la ultima capa i posar al forn preescalfat a 180º durant 45 minuts. Servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada