diumenge, 4 de setembre de 2011

Gaspatxo


Ingredients ( per 2,5 litres )


- 1 Pebrot verd ( 175 gr. )
- 1 Ceba tendre ( 190 gr. )
- 1 Cogombre ( 270 gr. )
- 1 All
- 1800 gr. Tomàquets vermells
- 200 cl. Oli
- 45 gr. Pa
- Vinagre i sal

Preparació

Per començar posem el pa en remull amb el vinagre en un recipient i que quedi ven xopat, piquem l'all en el morter i li tirem l'oli i la sal remenem bé i reservem.
Posem les verdures, pebrot, ceba, cogombre, ( prèviament pelat ) i tomàquets al got de la batedora i ho triturem poc a poc, afegim el pa remullat i el all amb l'oli i la sal, ho passem per el passapurés a un recipient que després deixarem a la nevera, fins que estigui ben fred per poder-ho servir.
Es pot acompanyar de trossets de les verdures que fem servir per fer el gaspatxo i pa fregit a daus

1 comentari:

  1. Me encanta vuestro bloc. El Gaspaxo es genial lo prove hacerlo , me falta pratica..

    ResponElimina