dimarts, 27 de setembre del 2011

Mandonguilles amb pèsols i pastanagues

Ingredients


- 1 kg. De vedella
- 400 gr. De pèsols
- 1 Ceba gran
- 3 Tomàquets 
- 2 Ous 
- 4 Pastanagues
- 1 All petit
- Oli d'oliva, sal, julivert i un polsim de canyella
- Farina per arrebossar les mandonguilles


En temporada en lloc de pastanagues li podem posar carxofes, queda molt bo


Preparació


Posem la vedella picada en un recipient, li afegim els ous, un polsim de canyella, all trinxat molt petit, julivert i la sal, ho treballem be amb una forquilla per que quedi molt barrejat. Es el moment de començar a fer les boles característic-as, las arrebossem amb farina blanca, las fregim amb oli d'oliva i las reservem en una cassola, al mateix oli de fregir les mandonguilles ( si no es crema ) podem fer el  sofregit de ceba i tomàquet, quan sigui cuit li afegim aigua i que bulli un parell de minuts,  tot seguit el passem per un colador xines a sobre de las mandonguilles que ja li hem posat els pèsols i les pastanagues deixem que bulli a foc molt lent durant 20 minuts aproximadament rectificant de sal .


D'aquesta recepta he fet una variant, he barrejat la vedella amb dues botifarres crues de molt bona qualitat i també he afegit junt amb els ous,  l'all, julivert i la canyella una poma ratllada i el resultat a sigut molt bo , ja  que  han quedat mol esponjoses  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada