diumenge, 4 de setembre del 2011

Coliflor al forn

Ingredients


- Una coliflor
- 2 botifarres crues
- 1 llauna de foie-gras
- 1 ceba
- 1 sobre de formatge ratllat
- Llet
- Farina
- Mantega
- Sal i oli


Preparació


Bullim la coliflor amb aigua i sal a brots deixar-la al " dente ", la posem  en una escorredora fins que no deixi aigua, la repartim en una safata de forn.  A la paella fregim les botifarres sense la pell i xafades amb una forquilla, incorporem la ceba ratllada,  quan sigui cuita podem posar-li el foie-gras i ja el podem repartir per sobre de la coliflor.És el moment de fer la beixamel no massa espessa, tirar-li per sobre i acabem amb el formatge ratllat


En posar-ho al forn (  aproximadament a la meitat )   tinc per costum amb aquest plat que tan sols es cogui per la part de sota i així la beixamel acaba de coure la coliflor i queda mes gustosa. El forn a 180º fins que quedi daurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada