Ingredients
- Una coliflor
- 2 botifarres crues
- 1 llauna de foie-gras
- 1 ceba
- 1 sobre de formatge ratllat
- Llet
- Farina
- Mantega
- Sal i oli
Preparació
Bullim la coliflor amb aigua i sal a brots deixar-la al " dente ", la posem en una escorredora fins que no deixi aigua, la repartim en una safata de forn. A la paella fregim les botifarres sense la pell i xafades amb una forquilla, incorporem la ceba ratllada, quan sigui cuita podem posar-li el foie-gras i ja el podem repartir per sobre de la coliflor.És el moment de fer la beixamel no massa espessa, tirar-li per sobre i acabem amb el formatge ratllat
En posar-ho al forn ( aproximadament a la meitat ) tinc per costum amb aquest plat que tan sols es cogui per la part de sota i així la beixamel acaba de coure la coliflor i queda mes gustosa. El forn a 180º fins que quedi daurada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada