diumenge, 4 de setembre de 2011

Canelons amb trompetes de la mort


Ingredients ( surten 75 canelons )


- 1200 gr. trompetes de la mort fresques ( netes i rentades )
- 1 ceba grossa
- 1 llauna de paté
- Farina
- Llet
- Mantega
- Oli i sal
- Plaques de canelons ( amb aquesta quantitat he fet 75 canelons )

També podem fer aquest plat amb trompetes seques hidratades però hem de tenir en compte que la quantitat de pes és molt menor

Preparació

En una paella sofregim amb una mica d'oli las trompetes, quan hagi absorbit tota l'aigua li afegim la ceba prèviament ratllada i la llauna de paté.
Fem una beixamel espessa i li incorporem totes les trompetes, la deixem refredar i ja podem preparar les plaques de canelons que tinguem per costum. Les farcirem i les col·locarem a la safata del forn prèviament untada de mantega, tot seguit fem una beixamel mes lleugera i la tirem per damunt, i acabant amb una capa de formatge ratllat o pa ratllat si es que no ens agrada el formatge i enfornarem fins que sigui daurat. ( els canelons que no utilitzem els podem congelar, sense posar l'última capa de beixamel i formatge crec que queden millor )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada