dissabte, 3 de setembre de 2011

Pastissets de cabell d'àngel

Ingredients


- 960 gr. Cabell d'àngel ( carbassa de 2,3 kg. surten 25 pastissets )
- 3 Rovells d'ou
- 2 Tasses de sucre
- 250 cl. Anís dolç
- 250 cl. Moscatell
- 250 cl. D'oli
- 1 kg. Farina

Preparació

En un recipient batem els rovells d'ou i el sucre, afegim l'anís, el moscatell i l'oli, tot seguit incorporem la farina lentament, ho treballem una mica i deixem reposar 1 hora.
Anem fent las boles i les aplanem amb l'ajuda d'un corró, les farcim de cabell d'àngel i dobleguem fent la forma característica, les col·loquem a la safata del forn, sobre un paper antiadherent, a 180º al programa de pastisseria durant 30 minuts, els retirem del forn i quan encara estan calents, els arrebossem en sucre. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada