dilluns, 29 d’agost de 2011

Vedella amb trompetes de la mort

Ingredients ( per a 6 persones )


- 1 kg. vedella ( llata tallada per a fricandó )
- 50 gr. trompetes de la mort seques
- 50 gr. ametlles i avellanes torrades
- 1 ceba grossa
- 4 tomàquets madurs
- 1 o 2 alls ( segons el gust )
- Farina
- Oli d’oliva




Preparació


Saleu i enfarineu la carn i la fregim en una paella, un cop fregida l'anem reservant en una cassola , amb l'oli que ens queda a la paella ( que no estigui cremat) sofregim la ceba i el tomàquet cobrim tot el sofregit amb aigua i ho deixem que bulli un parell de minuts seguidament ho passem tot sobre la carn a través d'un colador xinès, li incorporem les trompetes que una bona estona abans em posat en remull també li posem l’aigua de remullar les trompetes ben colada per que no caigui cap impuresa, fem la picada de les ametlles, avellanes i els alls per tirar-ho tot a la cassola i ho deixem fer xup xup fins que la carn sigui ben cuita, rectifiquen de sal i ja ho podem servir.

1 comentari:

  1. Enhorabona Tiets!! això serà tot un èxit, només amb aquesta recepte de la vadella ja donen ganes de sucar-hi pa.
    Petons
    Jordina

    ResponElimina