dilluns, 29 d’agost del 2011

Pudding de Poma



Ingredients

- 1 kg i 1/4  De pomes Golden ( en brut )
- 250 gr. Maizena
- 250 gr. Sucre
- 3 Ous
- 1 Got de 250 ml. de llet
- Melmelada al gust per la decoració ( jo he posat la de préssec diluïda amb una mica d’aigua)

Preparació 

Primer escalfar el forn a 190º
Pelar les pomes i tallar-les a trossos deixant una poma per cobrir la part de damunt.
Ficar en un bol la poma neta i trossejada, la llet, la Maizena, el sucre i els tres ous i passar-los per la batedora fins a fer una crema ben triturada. Agafar un motlle de silicona i untar-lo amb mantega, després afegir la massa i damunt hi posarem pelada i tallada com si fossin mitges llunes la poma i ho posarem al forn durant 45 minuts a 190 graus, segons el forn. Quan faltin 10 minuts treus el púding del forn i s'hi col·loca la melmelada una mica dissolta en aigua perquè pugui lliscar pel damunt de  la poma, tornem a posar-la al forn fins al final. Esperem que sigui ben fred per desenmotllar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada