dilluns, 29 d’agost del 2011

Madalenas cassolanes sense llet


Ingredients ( per 22 unitats aproximadament )


- 250 gr. Farina de pastisseria
- 250 gr. D’ous ( aprox. 5 )
- 250 gr. De sucre
- 250 cl. D'oli d’oliva
- 1 Sobre de llevat Royal
- La pell d’una llimona ratllada

Preparació

En primer lloc hem de precalentar el forn a 180º
Barregem en un bol, seguint aquest ordre i sense deixar de batre amb les var-etes, els ous, el sucre, la pell de llimona ratllada, l'oli i el sobre de Royal després, a poc a poc i tamitzada, anem afegint la farina fins tenir una massa no gaire forta.
L'últim abans de posar-les al forn, s'omplen els motlles 3/4 parts de la capacitat, perquè no pugi massa en el forn i si l'omplim al màxim vessa. Damunt de la massa posem una culleradeta de sucre que en coure quedarà cruixent.
Es importat no obrir el forn durant la cocció, ja que això faria que les magdalenes o bé no pugessin o baixessin de cop.
La cocció depèn de la potencia del forn i de la  mida dels motlles, jo aquestes les he tingut uns 19 minuts aproximadament, això si, aneu vigilant i quan veieu que comencen a estar daurades ja les podeu treure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada