dilluns, 29 d’agost del 2011

Carquinyolis

Ingredients


- 200 gr. Farina
- 100 gr. Ametlles crues molgudas
- 200 gr. Sucre
- 300 gr. Ametlla crua amb pell
- 3 Cullerades soperes de llet
- 1 Ou
- La pell ratllada d'una llimona
- Una cullerada petita de bicarbonat o llevat Royal
- Una copa d’anís ( opcional )

Preparació

Posar en un bol el sucre i la farina i la ametlla molguda, barregeu bé els tres ingredients, tot seguit feu un forat enmig de la barreja i afegim l'ou la llet el bicarbonat o llevat la copa d'anís i la pell de la llimona ho treballem tot amb la farina i el sucre fins que ens quedi una bola que no s'enganxi a les mans, si és necessari es pot afegir una mica de farina, tot seguit li afegim totes les ametlles i repartim en quatre boles que desprès estirarem amb les mans i els posarem a una safata al forn 30 minuts a 180º, quan s'hagi cuit es treu del forn, es talla de forma característica, es torna a col·locar al forn i s'apaga i es retira quan estigui fred 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada