diumenge, 8 de juliol de 2012

Sopa freda de pastanagues



Ingredients ( per 4 persones )

- 1 Manat de pastanagues
- 1 Porro
- 1 Ceba tendra
- 1 Cullerada de mantega
- Oli
- Cibulet
- Sal i pebre
- La pell d'una llima

Preparació

En un cassó tirem la mantega i l'oli  incorporem el porro net i tallat a rodelles fines , la ceba tallada en juliana ho deixem fins que sigui cuit sense que es dori tot seguit incorporem las pastanagues netes i tallades petites, fem unes voltes salpebrem i cobrim d'aigua, deixem bullir fins que siguin quites. Triturem am un batedora i ho deixem a la nevera que refredi, al moment de servir decorem am la pell ratllada de la llima i unes branquetes de cibulet





2 comentaris:

  1. Només per la fantàstica foto ja venen genes de probar-ho!

    ResponElimina
  2. Ara ja sé quin gust gé i ummmmmm!!!

    ResponElimina