diumenge, 8 de juliol de 2012

Peus de porc amb cargols



 Ingredients ( per 6 persones )

- 6 Peus cuits
- 1 Kg. de Cargols
- 1/2 Kg. de Costella de porc
- 1/2 Kg. de Salsichas
- 1 Ceba grossa
- 1/2 Kg. de tomàquets 
- 1 Bitxo
- 6 Alls
- 150 gr. de Ametlles i Avellanes
- 2 Galetes Marías 
- Sal, pebre i oli

Preparació

Salpebrem i enrosi’m en una cassola la costella de porc y las salsichas, quan sigui ben daurat li afegim la ceba trinxada molt fina i tot seguit el tomàquet fins que sigui cuit, seguidament incorporem els cargols que prèviament hem rentat amb cura i bullit amb el bitxo, sal, pebre i las herbes correspon ens, deixem bullir amb l'aigua dels cargols ben colada durant 15 minuts es el moment de incorporar els peus  i una picada amb els alls, les 2 galetes i les ametlles i avellanes, deixem bullir 15 minuts mes a foc molt lent i ja podem servir.  

1 comentari: