Ingredients ( per 6 persones )
- 6 Peus cuits
- 1 Kg. de Cargols
- 1/2 Kg. de Costella de porc
- 1/2 Kg. de Salsichas
- 1 Ceba grossa
- 1/2 Kg. de tomàquets
- 1 Bitxo
- 6 Alls
- 150 gr. de Ametlles i Avellanes
- 2 Galetes Marías
- Sal, pebre i oli
Preparació
Salpebrem i enrosi’m en una cassola la
costella de porc y las salsichas, quan sigui ben daurat li afegim la ceba
trinxada molt fina i tot seguit el tomàquet fins que sigui cuit, seguidament
incorporem els cargols que prèviament hem rentat amb cura i bullit amb el
bitxo, sal, pebre i las herbes correspon ens, deixem bullir amb l'aigua dels
cargols ben colada durant 15 minuts es el moment de incorporar els peus i
una picada amb els alls, les 2 galetes i les ametlles i avellanes, deixem bullir
15 minuts mes a foc molt lent i ja podem servir.
No m'havi adonat d'aquest!! l'haig de provar.
ResponElimina