diumenge, 9 d’octubre de 2011

Conill amb cargols


 


Ingredients

- 1 Conill
- 2 kg. de cargols
- 1 Ceba grossa
- 4 Tomàquets madurs
- 4 Alls
- 1 Bitxo 
- 50 gr. Ametlles
- 50 gr. Avellanes
- Farigola, fonoll, llorer i orenga
- Oli d'oliva sal i pebre

Preparació

Rentem els cargols com tinguem costum, una vegada hem comprovat que tots siguin vius,  els posem a  l'olla amb aigua freda a  foc lent, quan comencin a sortir de la seva clova pugem la intensitat del foc i deixem que arrenqui a bullir, els retirem del foc i els colem, els passem a raig d'aixeta per treure les impureses. Posem novament l'olla amb aigua neta, tirem els cargols, sal, un tros de bitxo, farigola, fonoll i llorer, els deixem bullir durant 45 minuts i reservem
En una cassola rostim el conill trossejat i salpebrat, li podem afegir un tros de bitxo per que sigui una mica picant i una mica d'orenga  quan sigui ben rosset li tirem la ceba ratllada i al cap d'un parell de minuts el tomàquet trinxat, quan sigui cuit podem afegir els cargols i cobrir-los amb l'aigua de bullir prèviament colada, els deixem bullir uns 15 minuts i es el moment de fer una picada amb les ametlles, avellanes, alls i el fetge del conill rostit, tot ben remenat al morter li aboquem a la cassola, deixem fer el " xup xup " 15 minuts mes i ja ho podem servir.
Nota
Aquesta recepta la podem fer en lloc de conill amb costella de porc, salsitxes de bona qualitat i pernil.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada