Ingredients
- 1 Làmina de massa brisa
- 3 Pomes golden
- 50 gr. Pinyons
- 50 gr. Nous
- Sucre de canya ( morè )
Preparació
Estirem la lamina de massa brisa, laminem molt finament las pomes per sobre i deixem las vores netes per que quedi ben segellat quan fem l'embolcall, repartim les nous trossejades i els pinyons ( jo els he torrat una mica a la paella ), repartim el sucre per sobre en abundància i fem l'embolcall amb un paper film, ho deixem a la nevera 4 o 5 hores. Preescalfem el forn a 180º amb el programa "pastis", tallem en porcions de 1 centímetre aproximadament, preparem una safata amb paper sulfuritzat i els disposem a sobre deixant una mica d'espai per que no quedin enganxats, tornem a tirar-hi sucre morè per sobre i els enfornem a 180º fins que siguin daurats, 30 minuts aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada